Activitati

Luna mărțișorului

Luna martie a oferit prilejul ca școala noastră să organizeze un târg de mărțișoare confecționate de elevi, coordonați de profesor Diana Sălăgean.

Balul mărțișorului, organizat de 1Martie  a reunit toți elevii școlii pentru a se bucura împreună. Cele șapte perechi de concurenți au participat la probe distractive și interesante, iar juriul, alcătuit din elevi și profesori a oferit diplome și mărțișoare câștigătorilor. Felicitări , Adina Pârcălab, pentru organizarea întregului eveniment.

 

Prietenii pompierilor

Primăria Comunei Şieu în parteneriat cu ISU Bistriţa şi cu Şcoala Gimnazială Şieu au organizat în data de 15.02.2018 o simulare de incendiu, pentru ca elevii să fie informaţi asupra regulilor pe care trebuie să le respecte în caz de incendiu.

Dăruind vei dobândi!

Ionuţ Zăvoianu, era un băiat de 13 ani care suferea de o boală incurabilă. Acesta avea mare nevoie de o sumă imensă de bani care depăşea posibilităţile familiei sale. Pentru a-l ajuta, elevii şcolii noastre au organizat o licitaţie cu creaţii ale lor, pe care le-au pus în vânzare: tablouri, o ie ţărănească donată de mama unei eleve din clasa a V-a şi un sistem solar. La cumpărarea unui tablou au participat elevii clasei a VIII-a cu suma de 200 lei care au fost strânşi din economiile proprii. Suma totala adunată  a fost de 13.500 lei, dar din păcate aceşti bani nu au putut îndeplini visul lui Ionuţ de a fi sănătos, deoarece la scurt timp am aflat că inima lui a încetat să mai bată, pierzând astfel lupta cu boala.

Site creat de Horvat Marius Andrei - www.fanit.ro > Reparatii Calculatoare Televizoare Bistrita